Χρονοδιάγραμμα
1999
Η ιστορία του Socks & Tights ξεκινά το 1999 με το άνοιγμα του πρώτου μας καταστήματος στην Αθήνα
2004
Ανοίγει το πρώτο μας κατάστημα franchise στην Αθήνα
2009
Ανοίγει το πρώτο μας κατάστημα στην Λεμεσό, στην
Κύπρο
Σήμερα
Πλέον, το Socks & Tights διαθέτει συνολικά 8 καταστήματα: 4 καταστήματα στην Αθήνα και 4 στην Κύπρο: στο My Mall της Λεμεσού, στο The Mall of Cyprus της Λευκωσίας, στο Kings Avenue Mall της Πάφου και στη Λάρνακα.

Η Εταιρεία
H CILISIA Co. Ltd, μια ελληνική εμπορική εταιρεία και ιδιοκτήτρια της μάρκας Socks & Tights, έκανε το ντεμπούτο της το 1999 με μία ξεκάθαρη αποστολή: Να προσφέρει μια μοναδική συλλογή από στιλ, μοτίβα, χρώματα και μεγέθη ώστε να παρέχει τον ιδανικό προορισμό για κάλτσες, καλσόν, εσώρουχα και μαγιό για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.
Το να δείχνετε όμορφοι και να νιώθετε άνετα δεν είναι αρκετό για εμάς!
Το πάθος μας είναι να σας κάνουμε να νιώθετε απόλυτη σιγουριά και μέσα στη μόδα σε κάθε στιγμή της ζωής σας, δημόσια ή ιδιωτική.
Ο κύριος στόχος μας είναι η δημιουργία νέων σημείων πώλησης ώστε να βρισκόμαστε ακόμη πιο κοντά σας, με την επέκταση των καταστημάτων μας στην Κύπρο (Λευκωσία και Λάρνακα) καθώς και σε άλλες χώρες, ενώ μέχρι το φθινόπωρο του 2016 το Socks & Tights θα βρίσκεται μόνο ένα κλικ μακριά σας με το λανσάρισμα ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το οραμά μας
Το μεγάλο μας όραμα είναι να έχετε ένα Socks & Tights κοντά σας, σε κάθε σημείο του πλανήτη!